Kenapa Perlu Sertai Jom Aktifkan Mykad

Belajar SEO PontianJom Aktifkan Mykad.Kenapa perlu sertai program ini? Sebenarnya ia bukanlah suatu program tetapi merupakan pertandingan search engine optimization. Anda nak tahu apa itu pertandingan search engine optimization?

Search Engine optimization atau nama singkatannya ialah SEO merupakan pertandingan yang dianjurkan oleh seorang blogger dari Malaysia. Para peserta dikehendaki mengoptimasikan kata kunci “Jom Aktifkan Mykad” di enjin carian google Malaysia. Peserta yang berjaya menduduki tempat teratas dienjin carian akan menerima hadiah yang tunai berjumlah RM500. Lumayan kan.

Secara peribadi saya kongsikan artikel berkaitan dengan mykad ini bukanlah kerana menyertai contest semata-mata. Tetapi ianya lebih kepada perkongsian maklumat kenapa kita perlu aktifkan mykad kita.

Untuk pengetahuan semua, mykad yang digunakan di Malaysia pada masa sekarang mempunyai ciri-ciri mykad pintar yang tercanggih di dunia. Banyak fungsi-fungsi dan aplikasi telah dimasukkan ke dalam mykad yang canggih ini.

Antara fungsi ataupun aplikasi yang paling menarik ialah aplikasi yang ke 50, di mana barang siapa yang mengaktifkan fungsi tersebut mereka akan mendapat diskaun semasa pembelian di kedai-kedai terpilih. Bila ada diskaun sudah tentu ada berlaku penjimatan.

Apa yang istimewanya ialah kita tidak akan dikenakan bayaran jika aktifkan mykad. Ianya adalah percuma dan terbuka kepada seluruh rakyat malaysia yang memiliki mykad yang sah. Jadi jika ada yang datang kepada anda dan cuba mengenakan bayaran, ianya merupakan satu penipuan. Anda tidak perlu bayar apa-apa untuk activate mykad.

Apakah nama aplikasi jom aktifkan mykad

Nama aplikasi program tersebut ialah Mykad Smart Shopper. Program ataupun aplikasi ini telah dibangunkan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd.Ianya merupakan suatu program affiliate dibawah rangkaian Affiliate Junction.

Apa yang perlu lakukan untuk aktifkan mykad anda ialah dengan mendaftar di Affiliate Junction dan mykad akan diactivate melalui AJ Affiliate. Sahkan mykad anda di kedai-kedai terpilih untuk menerima diskaun selepas membuat pembelian.

Akhir kata dari memang rugi jika anda tidak menyertai program Jom Aktifkan Mykad ini.

 

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: